Українські журналісти вирішили пожартувати над президентом України Володимиром Зеленським і змонтували забавний відеоролик про особливе ставлення президента до смартфону.

Відповідний ролик в п'ятницю, 6 вересня, був опублікований на каналі ТСН.

Володимир Зеленський

Нове вірусне відео журналісти зняли про "уряд в смартфоні" президента Зеленського.

Ролик представляє собою нарізку коротких висловлювань Зеленського про анонсовані ним перспективи перенести Україну в смартфон, а також різні публічні взаємодії з гаджетом.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що 6 вересня Володимир Зеленський, президент України, оновив склад РНБО. До нього увійшли прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр оборони Андрій Загороднюк і голова ВР Дмитро Разумков.

Указ №665/2019 "Про зміни у складі Ради національної безпеки і оборони України" вже опублікували на сайті президента.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У документі повідомляється: "...ввести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України: Гончарука Олексія Валерійовича - прем'єр-міністра України; Загороднюка Андрія Павловича - міністра оборони України; Разумкова Дмитра Олександровича - голови Верховної Ради України (за згодою)".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.