Президент Росії Володимир Путін вирішив не зустрічати росіян, які в суботу, 7 вересня, прибули з України по домовленості про обмін ув'язненими. Він відправився дивитися на виступи гімнасток.

На відміну від українського президента Володимира Зеленського, який особисто привітав кожного біля трапа літака, Володимир Путін і зовсім не приїхав до співвітчизників.

Глава Кремля разом з мером Москви Сергієм Собятиным відправився в Палац художньої гімнастики в спорткомплексі Лужники.

Путіну показали фрагменти програм чемпіонок Галимы Шугуровой, Юлії Барсуковій, Аліни Кабаєвої, Євгенії Канаєвій, а також виступи членів російської збірної з художньої гімнастики.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Очевидці стверджують, що президент Росії не приховував захоплення і зазначав, що йому подобалися номери спортсменок.

"Будемо стежити за вами", — сказав він.

Крім того, Володимира Путіна в Лужниках показали Алею слави видатних російських гімнасток. В тому числі серед них була Аліна Кабаєва.

Нагадаємо, глава ОПУ Богдан уперше прокоментував обмін полоненими.

Як повідомляв Знай. ua, Олег Сенцов вже Україні.

Також Знай. ua писав, що в'язні Путіна вже на рідній землі.