Колишню очільницю НБУ Валерію Гонтарєву нещодавно збила машина, інцидент стався у Лондоні. Однак народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський вважає, що вона інсценувала цю аварію.

Про це він заявив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Дубинський надіслав запит до поліції Лондону, аби з'ясувати, що насправді сталося з колишньою очільницею НБУ. Зараз журналіст та новоспечений депутат чекає офіційної відповіді від правоохоронців.

"Враховуючи, що Гонтарєва зараз ламає в Лондоні комедію про "переслідування", щоб не відправитися щодо екстрадиції в Україну - публікує фейкові відео і фото про "ДТП з переломами", - вирішив звернутися в поліцію Лондона із запитом, чи був такий інцидент, і в чому його суть. Впевнений, впіймаю цю злодійку на брехні в черговий раз", - заявив Дубинський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що 30 серпня екс-глава НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона, де вона живе і викладає в Лондонській школі економіки. У зв’язку з цим з понеділка вона перебуває в лікарні. За словами Гонтарєвої, на даний момент поліція проводить розслідування, щоб з'ясувати, чи були інцидент нещасним випадком чи спланованим замахом. Валерія Гонтарєва отримала переломи різного ступеня тяжкості, та її життю нічого не загрожує

Нещодавно Гонтарєва надіслала відео та фото з лондонської лікарні, де вона перебуває після ДТП.

Нагадаємо, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Як повідомляв портал Знай.uа, на лікарняному ліжку з укладкою: Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Також Знай.uа писав про те, що соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".