Новоспечений народний депутат від партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського та лідер збірної України із греко-римської боротьби Жан Беленюк озвучив свої цілі на майбутній чемпіонат світу.
Беленюк не планує відмовлятися від спорту та планує поєднувати свою політичну діяльність з цим.

"Чемпіонат світу - дуже важливий старт, тому що на ньому будуть розігруватися олімпійські ліцензії. Найкращий варіант - це взяти там ліцензію, щоб уже спокійно підводити себе до Олімпійських ігор. Як ви знаєте, ці Ігри стануть для мене останніми, тому потрібно гідно представити Україну на цих змаганнях. Завдання-мінімум - це ліцензія, максимум - золото чемпіонату світу. Але всі спортсмени - максималісти, які ставлять перед собою найвищі цілі", - заявив Беленюк.

Жан Беленюк
Жан Беленюк

Він відзначив, що політика забирає багато часу, тому на підготовку до Чемпіонату світу залишається менше часу. Також Беленюк розповів, що їздив на тренування просто у перерві між пленарним засіданням Верховної Ради дев'ятого скликання.

Бути спортсменом-депутатом - це коли ти встигаєш потренуватись у двохгодинну перерву між ранковою і вечірньою частинами пленарного засідання Верховної Ради України 🇺🇦✌🏾😎

Geplaatst door Zhan Beleniuk op Dinsdag 3 september 2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"З точки зору спорту, Верховна Рада - це такий момент, який трохи відволікає. Але намагаємося встигати і тут, і там, тому що в мене не так уже й багато стартів залишилося. Думаю, що дуже сильно це не буде впливати на мою підготовку. Ви ж знаєте, що в день пленарного засідання я в перерві їздив тренуватися. Дуже добре, що у мене є спаринг-партнери, які можуть у будь-який момент мене підстрахувати і потренуватися, коли мені не те що зручно, але коли у мене є час", - додав Беленюк.

Жан Беленюк і Володимир Зеленський
Жан Беленюк і Володимир Зеленський

Нагадаємо, "Удар штанги" у справі МН17: Романенко пояснив, що спільного між звільненням Цемаха і обміном полоненими.

Як повідомляв портал Знай.ua, Арахамія поставив крапку в амністії бойовиків на Донбасі: "Гратися у Нострадамуса...".

Також Знай.ua писав, позачергові вибори і покупка "Слуги народу": про що шепотілися на секретному засіданні з Зеленським.