Президент Європейської Ради Дональд Туск прокоментував звільнення українських військових моряків і політв'язнів. Про це він написав у своєму Twitter.

Туск зазначив, що повернення українських в'язнів додому подарувало йому відчуття полегшення.

"Нарешті! Звільнення Олега Сенцова і українських моряків дало мені відчуття полегшення. Я продовжую закликати Росію звільнити всіх політичних ув'язнених і поважати територіальну цілісність України", - написав він.

Міністерство закордонних справ має даних, що Росія незаконно утримувала більше 70 українців. В це число не входили 24 українських моряків, які були захоплені в полон біля Керченської протоки в кінці листопада 2018 року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Субота, 7 вересня, став справжнім добрим днем для України - незаконно утримуються ув'язнені Кремля нарешті повернулися на рідну землю.

Українців близько літака особисто вітав президент України, рідні та близькі і сотні журналістів.

В Україну з російського полону повернулися 24 українських моряка, а також ряд незаконно обвинувачених українська - Олег Сенцов, Павло Гриб, Микола Карп'юк, Володимир Балух, Роман Сущенко, Олександр Кольченко, Станіслав Кліх, Артур Панів і Олексій Сизонович.

Нагадаємо, глава ОПУ Богдан уперше прокоментував обмін полоненими.

Як повідомляв Знай. ua, Олег Сенцов вже Україні.

Також Знай. ua писав, що в'язні Путіна вже на рідній землі.