Український президент Володимир Зеленський та його дружина Олена відзначили 16-ту річницю весілля. У мережі з'явилися архівні знімки з цього приводу.

На фотографіях молодята позують в оточенні найрідніших і найближчих. На деяких знімках можна побачити актрису "95 кварталу" Олену Кравець і кращу подругу першій леді України Ірину Пікалову, з якою Олена Зеленська дружить вже багато років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В соцмережах поки ні Володимир, ні Олена Зеленська офіційно не вітали один одного, хоча шанувальники президентського подружжя не пройшли повз важливу подію. Варто сказати, що майбутнє подружжя до одруження зустрічалося 8 років.

У 2004 році у пари народилася донька Саша, а в 2013 році з'явився син Кирило. Шанувальники і колеги Зеленського в соцмережах вітають з річницею, і бажають ще більшого сімейного щастя і дітей.

"Молодята, зі святом! Гірко! Діточок як зірочок!" – написав колега Зеленського Артем Гагарін.

Як повідомляв Знай.uа, дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав, Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.