Українців спантеличила заява екс-глави МОЗ Уляни Супрун. Так, колишня чиновниця заявила, що зі звільненими з полону в Російській Федерації українцями необхідно провести спочатку фізичну та психологічну реабілітацію, а вже потім дозволяти їм зустрічі з рідними.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Уляни Супрун в мережі Facebook.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Супрун зазначила, що наслідки перебування в неволі, під фізичним та психологічним тиском, тортурами і обмеження в спілкуванні з рідними можуть бути дуже серйозними і потребують своєчасної фізичної та психологічної реабілітації.

Серед фізичних проявів стресу можуть бути втрата ваги, виснаження, інфекційні хвороби, діарея, травми і поранення, харчова депривація, безсоння, наслідки пристосування до незвичних погодних умов.

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

До психічних відносять нудьгу, тривале відчуття загрози, приниження, ізоляцію, апатію, страх перед тортурами і смертю, почуття провини і розлуки зі своїми рідними, суїцидальні думки.

Нагадаємо, новий прем'єр Гончарук "відкрив Америку" українцям: "На прожитковий мінімум жити неможливо".

Як повідомляв Знай.uа так гине демократія: Супрун наостанок потролила Зеленського фотожабою.

Знай.uа писав, "Весна покаже, хто де крав": Супрун просто так не відпустять, починається масштабна перевірка.