Після обміну полоненими між Україною і Росією, президент Володимир Зеленський зателефонував російському лідерові Володимиру Путіну.

Цю інформацію повідомили в Офісі президента.

"Сторони підкреслили, що задоволені результатом виконання домовленостей у рамках першого етапу на шляху до нормалізації діалогу. Також президенти двох країн домовилися найближчим часом обговорити дату проведення зустрічі в нормандському форматі. Крім того, мова йшла про подальші кроки у рамках Мінського процесу за врегулювання конфлікту на Донбасі". йдеться в повідомленні

У Росії на обмін також відреагували позитивно, акцентуючи увагу на гуманітарному аспекті події.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час бесіди лідери країн обговорили перспективи організації саміту "нормандської четвірки".

Володимир Путін підкреслив необхідність продовження ґрунтовної підготовчої роботи з тим, щоб чергова зустріч у "нормандському форматі" була результативною.

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі повинно було стати зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.