Дивне звернення голови Офісу президента України (ОПУ) Андрія Богдана до президента розбурхало мережу.

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

На кадрах можна побачити, як після повернення українських полонених з Росії Володимир Зеленський підходить до Богдана, тисне йому руку, а той, сміючись, каже: "Я ж казав, що до Нового року попрацюємо - і все".

Мережу неоднозначні слова Богдана не на жарт перелякали. Деякі українці подумали, що глава Офісу президента мав на увазі, що до цього часу відбудеться повний обмін полоненими, у тому числі тими, які утримуються на окупованих територіях; інші вважали це за сигнал, що в українській владі можливі ротації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що між головою Офісу президента України Андрієм Богданом і главою "Опоблоку" Юрієм Бойко відбулася словесна перепалка в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Прем'єра нового політичного ток-шоу Савіка Шустера "Свобода слова" на телеканалі "Україна" виявилася дуже "гарячою".

Як повідомляв Знай. ua, Олег Сенцов вже Україні.

Також Знай. ua писав, що український режисер в списку 11 помилуваних в'язнів Кремля.