Голова Офісу президента України Андрій Богдан став однією з найбільш обговорюваних персон з-за того, що відзначив День Незалежності України на вечірку в Сен-Тропе, а не в Києві. Відомо, що він гуляв на весіллі свого друга.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрист Анна Огренчук, на весіллі у якій глава Офісу президента Андрій Богдан відгуляв День Незалежності, займеться українською правовою реформою.

Андрія Богдана засуджували всі: від бізнесмена Андрія Пальчевського до простих українців на вулиці. Проте, були і ті, хто заступився за Богдана. Та й сам Андрій закликав "порохоботників" заспокоїтися і зазначив, що у свій вільний від роботи час він може відпочивати, як сам захоче.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте, історія з вечіркою триває, адже по Мережі стало гуляти фото сплячого Богдана в аеропорту на колінах у якоїсь дівчини. Очевидно, це його кохана Анастасія Слічна, однак, на фото не видно обличчя чарівної супутниці. Варто відзначити тільки те, що, мабуть, Глава ОПУ добряче погуляв на весіллі.

Нагадаємо, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана в Сен-Тропе.

Як повідомляв Знай. ua, представник Зеленського Юлія Мендель заступилася за Богдана.

Також Знай. ua писав, що Богдан пояснив свою "вечірку в Сен-Тропе на День Незалежності.