Прес-секретар Президента Володимира Зеленського Юлія Мендель підтримала голову Офісу Президента Андрія Богдана згідно його поїздки у Францію в День Незалежності України.

Про це говорить її коментар під відповідним постом Богдана.

Як повідомлялося, Богдан заявив, що у вільний від роботи час може ходити туди, куди сам захоче.

Парахоботіки узбагойтесь))) У вільний від роботи час, куда хочу туди іду,- Хочу на весілля в Сан Тропе Хочу на фронт в Пески))) Принципово - не красти (но цього Вам не понять).

Geplaatst door Андрей Богдан op Maandag 26 augustus 2019

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"У вільний від роботи час, куди хочу, туди йду. Хочу – на весілля у Сан-Тропе, хочу – на фронт у Піски", - написав Богдан.

Журналістів, які стежили за місцезнаходженням Богдана під час державного свята, голова ВП назвав "порохоботиками".

Користувачі згадали відпочинок п'ятого президента Петра Порошенка на Мальдівах на початку 2018 року, сказавши про те, що Богдан також мав право "відпочити".

До обговорення долучилася Мендель, написавши, що "Сен-Тропе не котирується. Тільки Мальдіви".

Також в коментах додали, що Мендель "хамовито прикриває" Богдана.

"Я це заскриню. Уроень влади. Один робить дурість, а вона в Мережу потрапила, а друга хамовито прикриває. І це, одні з перших осіб країни. Соромно за вас", - прокоментувала користувач Олена Дідковська.

Також Мендель відповіли, що якщо вона буде продовжувати в тому ж дусі", то зовсім скоро стане словом прозивним в журналістиці".

У коментарях також висловили думку, що представникам Офісу Президента не варто говорити нічого "від себе".

Нагадаємо, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана в Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".


Як повідомляв раніше Знай.uа, Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.


Також Знай.uа писав про те, що Сен-Тропе і оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.