Україна дала офіційну відповідь на пропозицію омбудсмена Тетяни Москалькової припинити кримінальне переслідування росіян. Про це передає Politeka.

Так, за словами уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової, Москальнова не робила офіційного запиту з пропозицією.

"Я… прочитала про це в новинах. Якщо вона (Москалькова, — ред.) звернеться офіційно і буде це пропонувати, то ми будемо це питання розглядати. Потрібно звернення, адже так можна говорити про що завгодно. Сьогодні немає жодних пропозицій", — підкреслила вона.

Крім того, за словами Денисової, Москольковій були передані списки з 150 громадян України, які незаконно утримуються в РФ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Зараз була перша група з 35 осіб, яких вже повернули… Ми продовжуємо далі працювати над тим, щоб повернути всіх … Переговори тривають, це тільки початок", повідомила вона.

Нагадаємо, сім'я Сенцова терміново покинула Крим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звільнений в'язень Кремля Гриб розповів про життя у СІЗО.

Також "Знай.uа" писав, Зеленському надійшла дивна пропозиція з Росії, у Путіна розійшлися.