Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка натякнув на арешт колишнього президента Петра Порошенка. Про це передає "Хвиля" з посиланням на "РБК Україна".

"Немає різниці: колишні президенти, народні депутати чи хтось ще. Перед законом усі рівні. Скажімо так, рука не здригнеться через кого завгодно, хто є в парламенті", — сказав Рябошапка.

Варто відзначити, що раніше Руслан Рябошапка робив гучну заяву про те, що збирається відправити у в'язницю всіх, що займався крадіжками у оборонній сфері.

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

"Той, хто краде на війні, він теж буде сидіти у в'язниці. Це будуть жорсткі речі, але саме так ми привчимо людей до того, що покарання є невідворотним", - зазначив генпрокурор.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Рябошапка призначив у Запоріжжі "тимчасового" прокурора.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гепрокурор Рябошапка готує жорстку "ревізію" в Одесі, "спалили людей".

Також "Знай.uа" писав, новий генпрокурор Рябошапка відверто зізнався про стосунки з Коломойським і долю парламенту.