За минулі чотири повноцінних робочих дня, які відпрацювали новоспечені парламентарі, можна вже зробити певні висновки. Верховна Рада IX скликання виразно відрізняється від попереднього, причому не тільки складом.

Знай.ua знайшов три незвичайних факти, які відомі на сьогоднішній момент.

Сміливість

Перший факт стався якраз сьогодні, 11 вересня. Як відомо, члени партії «Слуга Народу» ніколи не були до цього народними депутатами, тому перші три дні було видно, що їм все в новинку, і вони відчували себе скуто. Зате це відбивалося на їх роботі вони сиділи завжди в залі скільки треба, напевно, і по нужді не виходили, відразу впадало в очі, що їх добре вимуштрували.

Але ось сьогодні більшість із соратників Зеленського показали свій характер. Після перерви, яка тривала півгодини, левова частка депутатів не прийшла вчасно в зал: хтось не поспішаючи обідав у їдальні, хтось просто розмовляв з колегами і не поспішав приступати до роботи. В результаті спікеру Дмитру Разумкова довелося чекати колег цілих 20 хвилин, після чого він їм зробив прочуханку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також «слуги народу» стали набагато сміливіше з представниками преси. Наприклад, коли кореспондент Знай.ua фотографував Ірину Аллахвердиеву, вона висловила своє незадоволення.

«Навіщо ви мене так багато знімаєте? Не треба цього », - сказала вона і повернулася до камери спиною.

Депутатці вже набридло увага преси

Тому перший факт - це народні депутати, які, по суті, ще «порох не нюхали», але вже починають проявляти характер і поверхнево ставитися до своєї роботи.

Економія

Другий факт також сьогодні побачив кореспондент Знай.ua і він стосується економії. Якщо депутати попереднього скликання нерідко дивували своїми розкішними речами, то тепер під куполом зовсім інші люди.

Наприклад, депутатки, замість того, щоб купувати воду в їдальні, набирають її з кулерів, які стоять в Раді. У парламенті дуже душно, тому вони роблять це досить часто, чим рятують свій бюджет від розтрат.

Ось і пляшечка знадобилася

Також кардинально відрізняються наряди, в яких ходять представники партії «Слуга народу» від суконь депутатів IX скликання. Вони можуть легко собі дозволити ходити кожен день на пленарні засідання в одному і тому ж вбранні. При цьому одяг не буде від світових брендів.

Сексуальність

Третій факт був відомий давно, але відчути його стало можливо тільки зараз. Нинішній парламент перший в історії, в якому майже 90 жінок. При цьому в силу того, що майже весь склад новий, більшість жінок молоді і гарні, що, звичайно, не може не впливати на настрій чоловіків, які із задоволенням ними милуються.

Ольга Савченко любить чепуритися на робочому місці

Навіть на балконі в ложі преси відчуваються гормони, які вирують у сесійній залі. І треба сказати, що депутатки самі підливають масла у вогонь, з'являючись на роботі в спокусливих сукнях.

Жінки люблять увагу чоловіків

На даний момент ми зупинилися на цих трьох фактах, що відрізняють цю Раду від колишньої. Мабуть, з часом ці відмінності стануть ще виразніше, головне, щоб парламентарії продовжували працювати в такому ж темпі і приймали потрібні для українців закони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відчитав губернатора Рівненщини Коваля.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.