Журналісти сфотографували переписку народного депутата України від "Опозиційного платформи - За життя" Анатолія Бурмича. Відповідний знімок опублікував фотограф Ян Доброносов на своїй сторінці у Facebook.

Так, Доброносову вдалося зловити момент, як хтось під ніком "Ништа" просить Бурмичу відпустити його на кілька днів "до Тоні в Одесу".

Я теж до Одеси хочу) ОПЗЖ)

Geplaatst door Yan Dobronosov op Woensdag 11 september 2019

Нагадаємо, Верховна Рада України змінює формат взаємодії з представниками засобів масової інформації. Тепер журналістам забороняється пересуватися по кулуарах парламенту.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, глава прес-офісу партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила про плани політичної сили з приводу призначень на ключові посади у Верховній Рада.

Також Знай.ua писав, Верховна Рада IX скликання стане багатшою за своїх попередників, адже їхня заробітна плата дещо збільшиться. Рівень грошової винагороди за роботу буде залежати від займаної посади у Верховній Раді.