Кожен із 35 звільнених політв’язнів отримає 100 тисяч гривень грошової допомоги від держави.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook уповноважена з прав людини Людмила Денисова.

Обмін полоненими

За її словами, грошова виплата буде одноразовою. Відповідальними за виконання рішення є Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"Щойно взяла участь у другому засіданні Кабінету Міністрів України. Було ухвалено важливе рішення - кожен з 35 звільнених 7 вересня українських громадян отримає одноразову грошову виплату у розмірі 100 тисяч гривень". Людмила Денисова

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Кабінеті міністрів України зазначили, що ініціатива виплати грошової допомоги надійшла від президента Володимира Зеленського та була підтримана урядом одноголосно.

Обмін полоненими

Щойно взяла участь у другому засіданні Кабінету Міністрів України. Було ухвалено важливе рішення - кожен з 35...

Geplaatst door Людмила Денісова op Woensdag 11 september 2019

Нагадаємо, що український письменник і журналіст Ігор Лесев повідомив про зворотній бік обміну полоненими з Росією. Про це він розповів в межах своєї передачі "Недобрий вечір" на YouTube.

"Крокодилячі сльози. Бачили видосики, як рятують на дорогах кошенят? І десятки коментарів внизу. Ах, який молодчинка, мі-мі-мишичка! Але ми ж їздимо по дорогах. Кожен день трупи собак та котів. І всім насрати. Це приклад банальної маніпуляції. Ось як з повернутими полоненими. Крім рідних і близьких до них нікому діла не було. До них і зараз то справи немає. Вони інтер'єри піару", - каже ведучий.

Як повідомляв Знай. ua, Лесев жорстко "попрощався" з Кличком.

Також Знай. ua писав, що Лесев вказав Зеленському на головні помилки з Донбасом.