Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував інформацію, що з'явилася в деяких Telegram-каналах про його відставку, йдеться на сайті “Хвиля”

Так, увечері 11 вересня у кількох Тelegram-каналах з'явилися повідомлення про відставку Авакова. У цих текстах канали посилалися на власні джерела. Вже пізніше і сам Міністр внутрішніх справ України прокоментував дану інформацію.

«У цього президента моя заява про відставку - буде завжди на столі», - сказав Аваков

Зокрема, про його відставку раніше повідомив телеграм-канал Українських новин «UN-сливи та груші». «Це не марення», - сказав один з керівників правоохоронних органів, йдеться в телеграм-каналі.

Також про відставку Авакова пише в Facebook журналіст Володимира Бойка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Здається, волелюбному українському народові таки вдалося позбутися польового командира Майдану, який став справжнім символом Революції Переваги: ​​Арсен Аваков написав заяву про звільнення з посади міністра внутрішніх справ», - написав журналіст.

Наразі офіційного підтвердження цих даних немає.

Нагадаємо, Супрун наостанок потролила Зеленського фотожабою.

Раніше Знай.ua повідомляв, Супрун порадила захищатися від раку презервативами і респіраторами.

Також Знай.ua писав, Супрун закотила істерику через нового главу МОЗ.