Президент України Володимир Зеленський звільнив Владислава Бухарєва з посади голови Служби зовнішньої розвідки. Натомість він призначив його першим заступником голови Служби безпеки України.

Про це йдеться в указах глави держави № 681 та № 682 від 11 вересня.

"Призначити Бухарєва Владислава Вікторовича першим заступником голови Служби безпеки України – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України", – ідеться в тексті документа.

Інформація про те, що Бухарєв може обійняти посаду першого заступника голови Служби безпеки України з'явилася у мережі ще раніше. Повідомлялося, що такі заходи вжито для того, щоб зміцнити позиції нового керівництва СБУ. За інформацією видання, у Бухарєва, який призначив чимало своїх людей на позиції у СЗР, з'явиться можливість впливати на політику двох спецслужб.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Варто додати, що 22 травня Зеленський призначив Івана Баканова, який до цього очолював партію "Слуга народу" і керував його виборчим штабом, на посаду першого заступника голови СБУ.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.