Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував прийняття закону Про незаконне збагачення.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своєму Telegram-каналі.

"Ох як заметушилися у першому читанні після прийняття закону про незаконне збагачення. І вас можуть образити, і можуть прийти додому й до ваших знайомих. Приймайте швидше цей закон, і це буде головний закон. Один із найголовніших, які прийме Зеленський", - заявив Пальчевський.

Експерт зазначив, що президенту України Володимиру Зеленському потрібно діяти швидше, аби цей закон якомога швидше вступив у силу.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Правильним показником є те, що відомо усім людям - отримує якийсь чиновник 5 тисяч грн, а будинок за 5 мільйонів, у тещі - за 20 мільйонів і так далі. І діти в Англії... Хтось коли-небудь відповість? Тому ми за закон, давай Зе!" - додав журналіст.

Зазначимо, що 11 вересня, вже в першому читанні 316 народних депутатів ухвалили закон про незаконне збагачення. Законопроект доповнює Кримінальний кодекс статтею 368-5, яка передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років для чиновників за незаконне збагачення на суму, яка більш ніж на 15 тис. (255 тис. грн – Ред.)неоподатковуваних мінімумів перевищує їхні доходи. Також чиновник позбавляється права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.