У Верховній Раді 9-го скликання деяких вже викрили кнопкодавстві — серед них опинилися нардепи партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко та Олена Копанчук. І на черговому засіданні парламенту політики вибачилися за свій вчинок.

Так, депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко звернулася до Дмитра Разумкова з проханням вжити заходів по відношенню до кнопкодавів.

У свою чергу спікер Ради заявив, що розпорядження дали 12 вересня. Після цього він дав слово нардепам Литвиненку і Копанчук.

«Я хочу вибачитися за те, що вийшло. В моїх діях не було ніякого злого умислу. Я просто переживав, щоб за ці закони проголосували. Я готовий передати місячну зарплату на благодійність», — зізнався Литвиненко.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

При цьому Олена Копанчук сказала, що це буде для неї уроком і вона також віддасть місячну зарплату на благодійність.

Друзі, коли я балотувався до Верховної Ради, то обіцяв Вам своїм виборцям, боротись з таким ганебним явищем як кнопкодавство. Тому коли я побачив в мережі відео, як мій колега та однопартієць - Сергій Литвиненко проголосував за Олександра Скічка, я не зміг промовчати та пішов до нього, щоб вияснити його мотиви та його вчинок.

Geplaatst door Alexander Kunitsky op Woensdag 11 september 2019

Нагадаємо, що Сергій Литвиненко проголосував за однопартійця Олександра Скічка.

Як повідомляв портал Знай.uа, за кнопкодавством зловили Олену Копанчук.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Разумков «привітав» депутатів з першим зафіксованим випадком кнопкодавства.