Олег Сенцов виступив на форумі YES і розповів про те, як перебуваючи у в'язниці, він вирізав жовту і блакитну стрічки, прикріпив їх на банку, написавши "Слава Україні" і залишив на видному місці. Безсумнівно, такий поступкок Сенцова викликав невдоволення у тюремних наглядачів: "Це їх дуже дратувало" - розповідає він.

В цю саму банку Сенцов поклав тюремний бейдж та закликав Володимира Зеленського заповнити банку як можна швидше бейджами незаконно ув'язнених українців.

Зеленський подякував Олегу Сенцову і пообіцяв зробити все можливе для звільнення всіх українських полонених.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перший день форуму присвячений обговорень викликів завтрашнього дня, глобальної політичної ситуації та її наслідків для України і світу.

16-а Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" проводитися з 12 по 14 вересня 2019 року в Києві. На ній присутні більше 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів.

Нагадаємо, раніше На кордоні з окупованим Кримом ФСБ затримала українців: "скрутили" на місці, що відбувається

Як повідомляв портал "Знай.uа" Прокуратура України готує Сенцову нове тортури: спитають за все

Також Знай.uа" писав, що Звільнення Сенцова змусило Шевченка забути про футбол: "Я був дуже радий"