У Верховній раді створено міжфракційне депутатське об'єднання "Українці в мирі". Головою об'єднання обрано Святослава Юраша (фракція "Слуга народу").

Про це у п'ятницю, 13 вересня в сесійній залі повідомив перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук.

За його словами, головою об'єднання обрано депутата від "Слуги народу" Святослава Юраша.

Святослав Юраш

Нагадаємо, що в п'ятницю, 13 вересня, Верховна Рада України звільнила весь склад Центральної виборчої комісії, яка забезпечувала, зокрема, проведення виборів президента і парламенту. "За" проголосували 341 депутат. Проект прийняли в цілому. Таким чином, парламент достроково припинив повноваження ЦВК.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Верховна Рада

Зазначимо, що цей склад Центрвиборчкому пропрацював один рік замість семи. Напередодні профільний комітет Ради підтримав подання Зеленського про розпуск ЦВК і рекомендував звільнити ЦВК.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців врятують від банківського капкана і величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський знайшов Андрій Богдан заступника серед ворогів Порошенко: адвокат з блискучою кар'єрою.