Поповнення команди чинного уряду анонсував прем'єр-міністр України Олексій Гончарук і заявив, що найближчим часом вона збільшиться мінімум в два рази.

Промова Прем’єр-міністра Олексія Гончарука на 16-а Щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії

Промова Прем’єр-міністра Олексія Гончарука на #YESUkraine2019 Модератор: Девід Рубенштейн, Співзасновник та спів-виконавчий голова правління, Carlyle Group Дивіться трансляцію англійською та українською мовами на сайті форуму: https://yes-ukraine.org/ua/live Офіційний Twitter 16-ї Щорічної зустрічі YES – @yes_ukraine, хештег #YESUkraine2019

Geplaatst door Victor Pinchuk Foundation op Vrijdag 13 september 2019

"Мені здається, що нам просто потрібно дуже добре працювати над собою. І ця нова команда, яка зараз прийшла в уряд, і яка ще, насправді, посилюватиметься... Я не хочу анонсувати гучні призначення, але наступного місяця, на мою думку, наша команда зросте як мінімум в два рази і посилиться такими ж молодими чесними і професійними людьми", - сказав він, виступаючи в суботу на Форумі YES.

Крім цього, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що інвестиційний форум у Маріуполі (Донецька обл.) пройде 29 жовтня.

Популярні новини зараз
Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

"Ми розраховуємо на те, що 29 жовтня ми плануємо провести в Маріуполі великий інвестиційний форум", - сказав він, виступаючи на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) в суботу в Києві.

Нагадаємо, депутати зареєстрували "проэкт бюдлт": "Ця Рада все, несіть нову".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський з Коломойським обговорили комуналку: "Всі повинні жити за правилами...В тому числі Коломойський".

Знай.uа писав, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.