14 вересня весь Дніпро відзначає День міста. Це свято традиційно наповнене масою заходів. На Фестивальному причалі стартував Чемпіонат зі стронгмену, на відкритті якого був присутній президент Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Богдан.

Сьогодні Фестивальний причал перетворився на арену для змагання найсильніших. Зеленський і Богдан також не упустили можливості показати все, на що вони здатні.

Так, після виконання вправ одного з учасників Чемпіонату Богдан та Зеленський вийшли на імпровізовану арену. Вони взяли снаряд вагою 330 кілограмів і спробували спільними зусиллями підняти його. Проте всі спроби були марні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Було помітно, що вони дуже старалися, але на жаль. Це в черговий раз доводить, що щоб досягти першості, потрібно ретельно працювати над собою.

Нагадаємо, що Зеленський підкорив Дніпро неймовірною людяністю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що його парі з мером Дніпра Борисом Філатовим щодо відкриття Нового мосту ще не закінчено.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський презентував жителям Дніпра нового голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренка.