Відомий юрист Андрій Портнов заявив, що колишній президент України Петро Порошенко незаконно перетнув кордон України.

Відповідний допис він розмістив на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Не дуже хороші новини у справі про використання Порошенком підроблених паспортів при польоті на Мальдіви, дорогі друзі. Знаючі люди кажуть, що при позавчорашньому обшуку у прикордонників і диспетчерів в Жулянах знайдені всі докази незаконного перетину Порошенко кордону", — написав він.

Президент України Петро Порошенко
Петро Порошенко

Портнов додав, що встановлення всіх підроблених паспортів Порошенко і його сім'ї допоможе знайти оформлені ці документи вкрадені у держави активи і розшукати його нові рахунки і офшори.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Чутки ходять, що слідчі також знайшли вчора і підроблені автомобільні номери в гаражі адміністрації президента, на яких фігурант в'їжджав в аеропорт і іноді використовував для особистих цілей. І начебто міжнародно-правове доручення на Мальдівський архіпелаг виїхало з питанням, за яким паспортами там реєструвався при вльоті", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 12 вересня пройшли масові обшуки по кримінальних справах, фігурантом в яких виступає колишній президент України Петро Порошенко. Обшуки у справах про розкрадання і мародерство в армії зазнали будинок Валерії Гонтарєвої, Укроборонпром та інші структури, які брали участь у відмиванні командою Порошенко вкрадених з армії коштів.

Нагадаємо, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Як повідомляв портал Знай.uа, на лікарняному ліжку з укладкою: Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Також Знай.uа писав про те, що надутий Порошенко судорожно прокоментував допит, на злодієві і шапка горить: "Нас не налякати".