Україна востаннє буде ухвалювати державний бюджет на один рік, оскільки надалі ухваленню кошторису передуватиме ухвалення "повноцінної трирічної декларації". Про це написав прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook.

Про це Гончарук зазначив після того, як очолюваний ним уряд подав проект державного бюджету на 2020 рік, а Верховна Рада зареєструвала його 15 вересня.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

"Ми робимо фокус на безпеку й оборону, інфраструктуру та якісне відновлення доріг, а також ставимо людину в центр розвитку держави - маємо завершити реформу освіти та медицини. Ми останній раз приймаємо тільки бюджет на 1 рік. Надалі ухваленню бюджету передуватиме ухвалення повноцінної 3-річної декларації", – написав прем’єр

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Минулого року у грудні Верховна Рада ухвалила закон про середньострокове бюджетне планування, що передбачає запровадження планування бюджету на три роки.

15 вересня уряд подав до Верховної Ради проєкт держбюджету на 2020 рік.

Нагадаємо, Гончарук зібрався "зрешетити" Україну водними шляхами, через Балтійське на Чорне: гучна заява.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.