Мінські угоди по "формулі Штайнмайера" можуть заблокувати всі руху України в бік Європи, ЄС, НАТО. Про це повідомив російський економіст і колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов в інтерв'ю Ukrlife, передає Хвиля.

Російський економіст вважає, що Мінські угоди – це "експрес формула ліквідації суверенітету України". Саме тому Україні необхідно в першу чергу «поховати формулу Штайнмайер і Мінський протокол".

Так само Ілларіонов зазначив, що вигідним для України є лише Мінський протокол 3.

"Єдиний шанс, залишити Мінський протокол 3. Тільки в тому випадку, якщо туди додається Крим, Севастополь, Керченську протоку, ну і знімається вся ця нісенітниця з приводу закону про особливий статус, виборів і … до забезпечення безпеки", - вважає фахівець.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ілларіонов вважає, що Україні потрібно відкласти це питання, поки країна не стане сильною.

"А ще краще відкласти це на деякий час, до тих пір, поки Україна не стане сильною економічно, політично, громадянськи, фінансово. Коли з'являться ресурси для того, щоб інтегрувати "оболваненное" населення Донбасу за ці п'ять років — цим можна займатися", - зазначив він.

Нагадаємо, Путін виставив Зеленському три "залізні" умови для зустрічі в Парижі.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали головна умова повернення Донбасу.

Також Знай. ua писав, що на Зеленського тиснуть "люди Путіна", все через "плану Штайнмайера".