Надію Савченко з сестрою Вірою нещодавно замітили в аеропорту в черзі на рейс до Чорногорії. Про це повідомив в Twitter один з пасажирів того ж рейсу.

Колишній народний депутат летіла першим класом, а це не дешеве задоволення. Тим більше, враховуючи, що Савченко на даний час безробітна. Про це повідомляє видання Politeka.

Надія Савченко

Автор допису доклав до посту знімок, на якому видно Надію Савченко з паспортом в руках. “Б **, Гадя з сестрою Вірою в одному літаку зі мною”, – підписано під фотографією.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пізніше стало відомо, що сестри Савченко полетіли в Чорногорію. Літак приземлився в курортному місті Тіват, яке можна оцінити, як не самий бюджетний варіант відпочинку.

Кілька днів тому Надія Савченко публічно заявила про те, що не може знайти роботу і офіційно зафіксувала статус безробітної на біржі праці. Читачі зробили висновок, що насправді Савченко або не бідує, або летить в Чорногорію на пошуки роботи.

Надія Савченко

Недавно Надія Савченко несподівано з’явилася у Верховній Раді, де її сфотографували. На знімку Савченко сидить, закинувши босі ноги на стіл, і дивиться телефон. При цьому на столі видно пачку сигарет і пластиковий стаканчик.

Нагадаємо, раніше Савченко повернулась до Ради з немитими ногами

Як повідомляв портал "Знай.ua", гендерна рівність від Надії Савченко, екс-нардепка завалилась в чоловічий туалет Ради

Також "Знай.ua" писав, що Савченко стала безробітною, довелося йти на біржу праці