Народний депутат 8-го скликання Надія Савченко отримала офіційний статус безробітної. Відповідний пост з'явився на сторінці в Facebook колишньої льотчиці.

"Неочікувано, серед ЗМІ, викликала фурор новина, що я звернулася в центр зайнятості в пошуках роботи і отримала офіційний статус безробітньої людини в нашій країні", – пише Савченко.

Екс-нардеп вважає, що ЗМІ даремно звертають увагу на її статус коли десятки тисяч українців змушені працювати за кордоном.

"Сподіваюсь питання безробіття в Україні і пошуку роботи українцями за кордоном буде цікаво новій владі. Бо для того її і обирали!" – наголосила Савченко.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З огляду на останнє місце работи і стаж Савченко може претендувати 7744 гривні допомоги по безробіттю протягом 9 місяців.

Варто відзначити, що на парламентських виборах 2019 Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області, але отримала лише вісім голосів. Вона пояснила це брудними технологіями і підкупом від опонентів.

Нагадаємо, Савченко попередила Зеленського про підступи Луценка і Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хто з депутатів набрав найменшу кількість голосів і вилетів з Верховної Ради.

Також "Знай.uа" писав, Савченко терміново звернулася до Зеленського.