Людині з судимостями досить складно знайти роботу в Україні. Відповідну заяву зробила колишня народна депутатка Надія Савченко в ефірі програми "Епіцентр української політики" на телеканалі NEWSONE.

"Я думаю, що не кожен роботодавець захоче мати у себе на роботі Надію Савченко. Тому, я звузила коло пошуків, я обмежилася тим, що я хочу ту роботу, яка буде обмежена у контактах з людьми, і буде більш фізичної. Це те що я хочу для душі", - заявила екс-нардеп.

Колишній нардеп розповіла, що в найближчому майбутньому спробує пройти медичну комісію, яка необхідна льотчикам.

Надія Савченко – український державний діяч і політик, нардеп, Герой України. Саме вона після того, як набрала всього 8 голосів на позачергових виборах до ВРУ, публічно попрощалася з місцем у парламенті. Савченко також знялася у фотозйомці в смарагдовому сукню на морі і викликала бурхливу реакцію мережі. Пізніше нардеп опублікувала нові знімки в цьому вбранні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Савченко викинула взуття і пішла гуляти по трасі, дивні фото розбурхали мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Савченко пояснила, як буде відбуватися обмін військовополоненими.

Також Знай. ua писав, що Савченко попередила Зеленського про підступи Луценка і Порошенка.