Надія Савченко, незважаючи на те, що вона уже колишній народний депутат Верховної Ради, зуміла оскандалитися своєю поведінкою в парламенті.

Так, колишня народна обраниця зайшла до примішення ВР, роззулась і закинула брудні ноги на стіл. Відповідний знімок на своїй сторінці опублікував в Facebook фотограф Ян Доброносов.

"Перерва. Надія НЕ депутат! Сьогодні вона відвідувач", - підписав він фото.

На опублікувагному фото Савченко сидить, закинувши ноги на стіл, на якому стоїть пластиковий стакан з прозорою рідиною, а поруч - пачка сигарет. Знімок добре передав кольори і помітно, що ноги у колишньої нардепкит досить брудні.

Користувачі мережі відразу звекрнули увагу на цей факт, а також зацікавилися вмістом пластикового стаану - чи не горілка бува? Бо як інакше пояснити таку витівку жінки.

Судячи з коментарів, укрпаїнці шоковані поведінкою колишньої нардепки:

"Вона босоніж ходить чи ноги не миє?",
"Це пи**ець... Вибачте",
"Що вона там робить зараз?",
"Честер, так честер",
"Чому вона туди приперлась взагалі?",
"Горілка в склянці?",
"Надя шукає роботу",
"Маленького дельфінчика викинуло хвилями на берег"
"Ви не зрозуміли, вона по ходу боса вибирала картоплю",- коментують користувачі.

Нагадаємо, після програшу на виборах в Раду Надія Савченко залишимлася безробітною. Колишня нардеп офіційно шукає роботу через Центр зайнятості. Надія Савченко заявила, що шукає роботу, яка буде обмежена у контактах з людьми

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще