Політолог Андрій Пальчевський дав розгорнуте інтерв'ю про українських політиків. Відео з'явилося на YouTube-каналі Politeka.

Журналістка звернула увагу політолога на те, що п'ятий президент України Петро Порошенко виглядає дуже сумним у новій Верховній Раді.

"Тінь батька Гамлета. А у нього взагалі вигляд завжди сумний. Ви розумієте, він зайшов, натягнув на себе маску, як актор, здавався дуже талановитим. І потім мова, армія, віра… цвинтар. Ну цвинтар це я додаю, але Порошенка його має на увазі, коли писав він. Він ввів країну в загибель і вона тала менше на 30% або скільки ми втратили території, менше на 30% населення, на 300% біднішими", - зазначає Пальчевський.

Політолог переконаний, що він все зробив для того, щоб спустошити Україну. Він вважає, що колишній президент грав і підкорив усіх сльозами і роллю.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Сьогодні ходили розмови, що 40 мільярдів доларів Порошенко відправив за кордон на рахунки. Я не знаю, але враховуючи, які витоку були з держави, чому я повинен думати, що це не так? Адже гроші то виробляються, ми з вами кожен день виробляємо гроші, а куди вони йдуть? Вони всі пішли Порошенко, Свинарчуку і всім ось цим троглодитам, які розв'язали війну, влаштували Роттердам, Липецьк, Мальдіви", - стверджує Пальчевський.

Нагадаємо, Порошенко прикидається божевільним, щоб уникнути правосуддя.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський розкрив українцям очі на Зеленського.

Також Знай. ua писав, що прем'єр Гончарук замість нових реформ запропонував українцям ризикувати.