Екс-керівник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун заявляє, що у міністрів був свій чат в месенджері, де вони переписувалися на засіданнях. Саме так вони обговорювали слова доповідачів.

Про це вона повідомила в інтерв'ю Українській правді. Життя.

"Коли ми сидимо на Кабміні, і хто доповідає, ви бачите, що ми в телефонах. Але ми не сидимо тоді в Facebook. Ми спілкуємося між собою, щоб коментувати те, що говорять. Іноді, якщо були якісь проблеми, ми прем'єру Гройсману писали. Коли він читав телефон, то від нас, щоб ми його не перебивали. У нас був свій чат в whatsapp", - зізналася вона.

Супрун переконана, що помилкою є те, що зараз перестали транслювати засідання Кабміну. Так, вона стверджує, що не знала, звільнили їх чи ні до офіційної прес-конференції і публікації документів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вони повинні транслювати комітети, тому що саме там обговорюють спірні питання. Скажімо, Міністерство фінансів не погоджує документ, а на комітеті погоджують докладно, чому і як. Коли ми не могли на закритих нарадах домовитися, обговорення переходило на публічну частину. І іноді там вдавалося заблокувати те, що було неправильним", - зазначила вона.

Супрун зізналася, що на закритих нарадах міністри набагато відвертіше спілкувалися один з одним і там були сильні патріотичні моменти і смішні.

Нагадаємо, Супрун розповіла про першу зустріч із Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун розповіла про погрози і переслідування її родини.

Також Знай. ua писав, що Супрун не вистачило жартів про Зеленського.