Президент України Володимир Зеленський зустрівся із нещодавно звільненими моряками та привітав їх із поверненням додому. Відбулася зустріч сьогодні, 17 вересня.

Зустрівся Зеленський з моряками у Києві та подякував їм за все, що вони зробили:

“В нас була така ситуація, що потрібно було тихо, правильно, без жодної помилки, дуже секретно діяти: без ЗМІ, без перенесень будь-яких термінів звільнити вас, наших політичних в’язнів. І тому я дуже хочу вам подякувати і сказати, що я дуже радий, що ви вдома”- зазначив президент під час зустрічі.

Окрім цього, звільнені моряки подякували й Зеленському за те, що вони нарешті повернулися в Україну

“ Я вам дуже вдячний за себе і за хлопців. Ви сказали – ви зробили. Це сильно. Ми вірили, що все буде добре. Розуміємо, яку титанічну працю ви зробили, і що воно для вас коштувало. Знаєте, були різні обставини і ці пустоти, які в нас там з’явилися – ви заповнили. Дякуємо”

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вже під кінець зустрічі один із звільнених політв’язнів зроби цікаву пропозицію президенту, від якої той не зміг відмовитися. Він запросив його на власне весілля, яке відбудеться наступного літа в серпні місяці.

“Ну, класно, дякую. Я приїду, тільки скажіть потім дату…. Мені здається це було б круто зробити 7 вересня” – зазначив Зеленський.

Після цього, ще кілька звільнених моряків запросили президента на весілля. На що Зеленський, жартома, запропонував вибрати одну дату та зробити одне велике весілля.

На кінець зустрічі із моряками глава держави розповів, зо й надалі боротиметься за звільнення полонених, адже зараз вже є початок та перші кроки до цього.

Нагадаємо, КМДА з Кличком оточили рятувальники, десятки машин мчать зі всього міста: що відбувається

Як повідомляв раніше Знай.ua, франківську мерію оточив розлючений натовп, нерви на межі: що вимагають від Марцінків

Також Знай.ua писав про те, що Знімали з балкону: у Львові дівчину рятували з полону власної квартири