Сьогодні 15 російських моряків почали страйк у південнокорейському порту Ульсан. Вихідці із Примор'я перебувають на теплоході Believe та не працюють через борги по зарплаті, повідомляють російські ЗМІ.

Працівники морської професії запевняють, що не отримують грошей з вересня цього року. Сума заборгованості вже складає 60 тисяч доларів.

"Неодноразові звернення на адресу компанії Nautilus Shipping and Trading, зареєстрованої у Находці, результатів не дали. Моряки прийняли рішення не відкривати кришки вантажних люків і не здійснювати вивантаження вантажу в корейському порту Ульсан", - заявив голова Російської профспілки моряків на Дальньому Сході Микола Суханов.

Моряки повідомили про страйк Міжнародну федерацію транспортних робітників у Південній Кореї. Також вони ведуть переговори із представниками роботодавця.

Читайте також: У Москві через сильний сніг скасували авіарейси

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Південній Кореї також незадоволені громадяни. У столиці Сеулі тисячі мешканців виступають проти нових трудових законів від влади.