Заява агресора Володимира Путіна змусить задуматись керівництво Ізраїлю про схожу долю з Донбасом.

Російський президент Володимир Путін назвав Ізраїль російськомовним та заявив про високий рівень відносин з цією державою.

Таку заяву агресор озвучив на конгресі всесвітнього ізраїльського фонду "Керен ха-Йесод". Відповідне відео з'явилося в YouTube.

"Це справжня така мережева, загальна сім'я. Я говорю без жодного перебільшення. Майже два мільйони російськомовних громадян Ізраїлю в цій країні, ми вважаємо Ізраїль російськомовною державою", - сказав він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До чого призвели слова Путіна про російськомовний Донбас – знає весь світ. Тож Ізраїлю варто задуматись над такою "приязною" заявою агресора.

Самі ж росіяни бурхливо відреагували на слова Путіна, назвавши їх маренням "ботоксного карлика".

"Особливо, коли Путін підтримує терористів, які ведуть війну проти Ізраїлю. Так, це високі відносини. Виродок",
"Губу закатай, нічого від Ізраїлю тобі не світить",
"В найперші місяці утворення держави Ізраїль, держави РФ в проекті не існувало , ботоксний карлик марить ", - написали в коментарях.

Нагадаємо, стало відомо, коли відбудеться "перше побачення" Путіна і Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія хоче перейменувати Крим

Також Знай.ua писав, колишній радник Путіна попередив Зеленського про небезпеку Мінських угод