У вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Сама колишня очільниця НБУ розповіла подробиці інциденту й пожалілася, що експрезидент України Петро Порошенко ніяк не відреагував на пожежу в домі Гонтарєвої.

Про це вона заявила в інтерв'ю Лівому берегу.

Гонтарєва повідомила, що востаннє бачила Порошенко в травні 2017 року, коли приходила на Банкову у зв'язку зі звільненням з посади голови Нацбанку.

"З того моменту, жодного разу його (Порошенко - Ред.) не бачила. Ба більше, скажу чесно: зараз, коли зі мною трапилася трагедія, він мені навіть смс не написав", - сказала Гонтарєва.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Водночас на Telegram-каналі "Шептун" з'явилася заява Гонтарєвої щодо партії ЄС. ЕксголоваНацбанку сказала, що вдячна партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" через заяву в її підтримку після всіх переслідувань.

"За заяву я вдячна. За кожне слово. Кожному, хто сказав хоч слово. Тому що просто знищувати людини, як знищують мене, палити напалмом будинку...", — зазначила Гонтарєва.

Зазначимо, що постраждалих в результаті пожежі в будинку ексглави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає. Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння були в різних місцях.

Невідомі спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої

Зловмисники підпалили будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, кинувши пляшку із запальною сумішшю через паркан

Geplaatst door НВ op Maandag 16 september 2019

Також раніше Гонтарєва повідомляла, що у Великобританії просто на пішохідному переході її збила машина. А вже у Києві спалили авто її сина з невісткою, яку також звуть Валерія Гонтарєва. Після цих інцидентів вона зазначала, що може попросити у Великобританії політичного притулку.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня невідомі спалили маєток Гонтарєвої під Києвом

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтарєвої під свій контроль

Також Знай.ua писав, поліція назвала ймовірну версію пожежі в будинку Гонтаревої