У вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Сама колишня очільниця НБУ розповіла подробиці інциденту. Раніше вона також звинувачувала українського олігарха Ігоря Коломойського у переслідуваннях. Він же у свою чергу доволі жорстко відповів на такі закиди.

Про це пише видання POLITEKA.

Мільярдер Ігор Коломойський навіть збирається подати в суд на Валерію Гонтареву, яка звинуватила його в підпалі її будинку.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

"Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії передсудової підготовки", – так Коломойський прокоментував інтерв’ю Гонтарєвої, яке вийшло напередодні.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський уточнив, що захищати свою честь і гідність буде в українських судах, а не в судах Великобританії, де зараз живе Валерія Гонтарєва.

"Звичайно, вона ж громадянка України, чого я за нею в інших судах (лондонському, – Ред.) бігати буду", – додав бізнесмен.

Зазначимо, що постраждалих в результаті пожежі в будинку ексглави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає. Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння були в різних місцях.

Невідомі спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої

Зловмисники підпалили будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, кинувши пляшку із запальною сумішшю через паркан

Geplaatst door НВ op Maandag 16 september 2019

Також раніше Гонтарєва повідомляла, що у Великобританії просто на пішохідному переході її збила машина. А вже у Києві спалили авто її сина з невісткою, яку також звуть Валерія Гонтарєва. Після цих інцидентів вона зазначала, що може попросити у Великобританії політичного притулку.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня невідомі спалили маєток Гонтарєвої під Києвом

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтарєвої під свій контроль

Також Знай.ua писав, поліція назвала ймовірну версію пожежі в будинку Гонтаревої