Валерія Гонтарєва спростувала чутки про те, що у неї є намір просити політичного притулку. А всі звинувачення на свою адресу, що начебто підпали влаштовувала вона сама, екс-глава НБУ назвала "маячнею".

Гонтарєва заявила, що їй не потрібно знищувати своє майно, щоб мати вагомі причини просити політичний притулок. Тому потреби влаштовувати підпали машин і будинків для цього у неї немає. Повідомляє видання Хвиля.

"Але це ж маячня! Всі загрози, які звучали від нього (мається на увазі співвласник "Приватбанку" і олігарх Ігор Коломойський - ред.) на мою адресу ще в березні, квітні і травні, тягнули на 155 політичних притулків", - сказала Валерія Гонтарєва. Валерія Гонтарєва

Валерія Гонтарєва

Гонтарєва розповіла, що на даний момент є резидентом Великобританії, проживає і працює там, а також платить податки, тому просити політичний притулок у неї немає необхідності. В Англії Гонтарева працює викладачем в школі економіки, з якою підписала офіційний дворічний контракт. В разі потреби цей контракт може бути продовжений. Також Валерія Гонтарєва заявила, що має робочу Візу Biometrical Resident Permit.

Популярні новини зараз
Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

З огляду на всі аргументи, екс-глава НБУ має повне право бути резидентом Великобританії. Отож в неї немає жодної необхідності домагатися політичного притулку шляхом знищення власного майна.

Нагадаємо, раніше Лесев жорстко висловився про згорілий будинок Гонтаревої

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рябошапка терміново викликає на килим усіх прокурорів та слідчих

Також "Знай.ua" писав, що Гонтарєва поскаржилася на Порошенка - "Навіть смс не написав"