Між 23-26 вересня відбудеться зустріч Володимира Зеленського і Дональда Трампа. Президенти мають зустрітися після Генасамблеї ООН і обговорити посеред іншого ситуацію на Донбасі.

Як повідомляє видання "Хвиля", під час телефонної розмови віце-президента США Майк Пенс та президента України говорили про візит Володимира Зеленського в США на наступному тижні.

Володимир Зеленський

В рамках тієї ж телефонної розмови сторони домовились про майбутню зустріч американського президента Дональда Трампа із Зеленським на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

"Віце-президент подякував адміністрації президента Зеленського за її сміливі дії по боротьбі з корупцією за допомогою законодавчих реформ і запропонував повну підтримку цих зусиль в США", - йдеться в повідомлення прес-служби Білого дому. Прес-служба Білого дому

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дональд Трамп

Віце-президент США Майк Пенс нагадав про продуктивну зустріч із українським президентом 1 вересня в Варшаві і підтвердив незмінну прихильну позицію США до суверенітету і територіальної цілісності України.

Зустріч Зеленського і Трампа повинна відбутися після Генасамблеї ООН вже наступного тижня. На зустрічі буде підніматися тема ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, раніше у держбюджеті на 2020 рік планують збільшити витрати на президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського готуються ввести миротворців на Донбас

Також "Знай.ua" писав, що у Мінську не погодили "формулу Штайнмайєра"