У середу, 18 вересня, голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове пленарне засідання парламенту. На ньому сталося чимало казусів. Так, безпартійний народний депутат Василь Петьовка був помічений у залі Верховної Ради з дорогими наручним годинником.

Про це повідомляє видання Хвиля.

У мережу потрапило цікаве фото, на яких видно, що на лівій руці нардепа красується годинник Rolex Daytona 116520 ціною понад 15 тис. дол. (приблизно 370 тис. грн.). Зазначимо, що для заробітку 15 тис. дол. народному депутату України з зарплатою 30 тис. грн. необхідно відпрацювати цілий рік у Верховній Раді, не витрачаючи гроші навіть на їжу та житло.

Годинник Василя Петьовки Корпусу мають сталевий корпус і браслет, а також сапфірове скло. Крім циферблата в аксесуарі є тахиометрична шкала і хронограф.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто додати, що нардеп Василь Петьовка - двоюрідний брат Павла, Віктора та Івана Балоги, які були депутатами Верховної Ради минулого скликання. Він є колишнім міським головою Мукачева (2003-2007 рр.) та екс-депутатом 7-го скликання.

Нагадаємо, Разумков зі "Слуги народу" показав перші провали нового парламенту: "Усі чудово розуміють".

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.