Особистий адвокат Дональда Трампа, Руді Джуліані, мабуть, щось наплутав і випадково визнав, що вимагав у представників офіційної влади України розпочати розслідування проти сім'ї Джо Байдена. Це сталося під час інтерв'ю, яке Джуліані давав ведучому CNN Крісу Куомо.

Джуліані швидко почав згадувати події 2016 року, а потім однозначно заявив, що Джо Байден "підкупив Президента України, щоб звільнити прокурора (генпрокурора Ст. Шокіна – ред.), який розслідував справу його сина". Про це повідомляє Хвиля

Після декількох хвилин перепалки і претензій з боку Джуліані, ведучий CNN Кріс Куомо нарешті поставив адвокату Трампа просте питання: "Ви попросили Україну розслідувати Джо Байдена?". На що Джуліані відповів немає і додав, що він попросив Україну розслідувати звинувачення щодо втручання українців у виборах в 2016 році на користь Хілларі Клінтон.

Неоднозначні заяви адвоката Трампа стали черговою сенсацією, оскільки до цього в оточенні президента США заперечували будь-який вплив на український уряд щодо цієї справи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Адвокат президента Трампа говорить, що він спілкувався з українською офіційною посадовою особою щодо можливої ролі Джо Байдена до звільнення урядом прокурора, який розслідував сина Байдена", — написав у своєму твіттері Куомо.

Нагадаємо, раніше Трамп терміново кличе Зеленського "на килим": в Білому домі розкрили подробиці

Як повідомляв портал "Знай.uа" Трамп поскаржився на "новий колір шкіри, помаранчевий не до лиця: "Огидний..."

Також Знай.uа" писав, що Трамп подарував Зеленському 250 мільйонів на військових: згуртувалися проти спільного ворога