Колишній президент України Петро Порошенко відповів українській журналістці Яніні Соколової у програмі "Рандеву" на ті питання, які неабияк хвилюють українців.

Коментуючи ймовірність сісти у в'язницю, якщо рішення судів у справах, де фігурує Порошенко, будуть не на його користь, п'ятий президент України заявив: "Я нічого не боюся".

"Я не боюся нікого і нічого, моя політсила не боїться нікого і нічого у них не вийде. Я багато років був в опозиції. І ці "хлопчики" - не перші, хто хотіли запроторити Порошенка... І у 2003, і у 2004 році, і коли на канал (5 канал - ред.) були "наїзди", і в 2007-2008, 2012-2013 роках... Нічого у них не вийде".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко також розповів про формат зустрічей з Віктором Медведчуком.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Жодного разу не було такого, щоб хтось звертався з проханням "У нас є обґрунтовані звинувачення щодо Медведчука", і я ніколи нікому не говорив "Ви його не чіпайте", - заявив Порошенко, коментуючи питання про "легалізацію Медведчука Порошенком в українській політиці".

"Правоохоронні органи і суди повинні бути незалежними від президента. Якщо у нас президент буде вказівним пальцем і говорити "цього посадити, а цього відпустити" - це не демократична країна", - додав експрезидент.

Також, Порошенко прокоментував повідомлення ЗМІ щодо відвідування Медведчуком його маєтку.

"Нічого не робив", - заявив Порошенко на питання, що Медведчук робив у нього вдома.

Виктор Медведчук
Виктор Медведчук

При цьому Порошенко розповів, що Медведчук відвідував його будинок двічі.

"Не в цей день. Перед тим, як він виїжджав до Путіна. Ми погодили його позицію перед переговорами з Путіним. Тільки це. І тільки по звільненню заручників. Ніякі інші питання не обговорювалися", - повідомив п'ятий президент України.

Відповів Порошенко і на більш кумедні питання українців, як наприклад про те, які цукерки він любить більше: "Ромашку", "Бджілку" або "Червоний мак".

Ексгарант зазначив, що солодкого йому, в принципі, не дають.

"Якщо у вас все можна, тоді їжте "Шалену бджілку" - підсумував Петро Олексійович.

Порошенко прокоментував скандал з його сином щодо російської мови. Він зазначив, що молодший син Михайло був дуже засмучений цим. Але в родині син навіть запропонував штрафувати родичів, які не розмовляють українською.

"Як виняток, я дозволив використовувати англійську мову, якщо забув якесь українське слово" - підкреслив Порошенко.

Відповів на запитання, які найбільше цікавлять українців. Рандеву з Яніною Соколовою

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 21 september 2019

Дуже сильно здивувалася Яніна Соколова, коли п'ятий президент України точно назвав діапазон ціни на гречку в Україні.

"По-перше, я ходжу в магазин. А по-друге, я дуже добре знаю аграрну сферу",- пояснив Порошенко.

Також, Соколова і запитала про асоціації, які у нього викликає словосполучення "Володимир Зеленський". Трохи подумавши, ексгарант відповів:

"Поки що добре"

Нагадаємо, Яніні Соколової намагалися "закрити рот": який секрет відомого продюсера захотіли "заховати".

Як повідомляв Знай.иа Соколова і Харчишин віддалися пристрасті: нове відео "Другої Ріки" розкрило пекучу правду.

Знай.иа писав, Зеленський відчитав губернатора Рівненщини Коваля на очах всієї України: "Припиніть це в найближчі дні".