Відома українська журналістка Яніна Соколова яскраво розгромила фейк терористів "ДНР" про те, що на окуповані території нібито приїжджають українці за рабами.

Соколова влаштувала жорсткий тролінг в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою" (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).

Журналістка була вражена тим, як росіяни щиро вірять в такі маразматичні вкидання.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"А тепер я звертаюся до мільйонів росіян, які вірять в цю х*йню. Користуючись нагодою, хочу запросити вас в Україну на найбільший ринок рабів в Одесі. На 7 кілометрі 146 контейнер, запитати Яніну. Там у мене такий вибір! Ай! Шахтарі донецькі, луганські, львівські, голодуючі вчителі російської мови, дресирувальники снігурів, хлопчики для розп'яття, самозаймисті пенсіонерки, свідки візитки Яроша, ихтамнеты звичайні і мисливці на зомбі". Яніна Соколова

Нагадаємо, Соколова жорстко проїхалася "російськомовним щелеп", навіть Парубій допоміг.

Як повідомляв Знай.ua, Соколова елегантно потролила Путіна за "зелену" енергетику.

Також Знай.ua писав, що Соколова зворушила українців емоційним відео про воїнів ВСУ.