Відома українська журналістка Яніна Соколова зараз знімає автобіографічний фільм під назвою "Я,Ніна". У картині журналістка покаже, як дізналася про те, що у неї рак і як боролася з хворобою. Зараз вона спокійного говорить про пережиту хворобу, лише з ляком згадує, коли син запитав її, чи вона помре.

Про це Соколова розповіла в інтерв'ю "24 каналу".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! ! Приєднуйтесь!

Українська телеведуча хотіла зберегти у таємниці те, що хворіла, й активно продовжувала працювати. Вона розповіла, як двоє її синів сприйняли інформацію про рак. За словами Соколової менший син майже нічого не розумів, а от старший - переживав.

"Коли мені цей діагноз поставили, ми дітям особливо нічого не розповідали. Вони дізналися, коли мене поголили. Волосся сильно випадали, вже не було що розчісувати, у мене не залишалося вибору. Коля запитав, чому я поголена. Сказала йому, що у мене рак. Він запитав, чи помру я. Я відповіла, що не планую, що все буде добре. Він заспокоївся. Потім були навіть смішні моменти. Іноді я вибігала, а Микола кричав: "Мама, ти забула своє волосся!" І вони удвох несуть мені цю перуку, яка зараз на мені. Це дуже кумедно. Словом, я їм пообіцяла, що не помру і буду намагатися стримати своє слово.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналістка лікувалася в Україні. Вона розповіла, що пройшла 30 курсів опромінення і найважче було перших сім днів після хіміотерапії. Яніна Соколова розповіла, що їй наклеювали штучні вії, повіки та волосся по 2, 5 години, аби вона й далі брала участь у своїх проектах. Однак біль постійно давав про себе знати, тому зараз вона активно виступає за легалізацію медичного канабісу.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

"Перші сім днів після "хімії" – це пекло, якого я не побажаю навіть ворогові. Ти не можеш спокійно сидіти на місці – тебе настільки викручує, що хочеться вити виттям. І нічого не допомагає", - заявила Соколова.

Телеведуча зазначила, що після пережитого боїться лише проблем зі здоров'ям у своїх близьких. На решту - вона не зважає. Яніна Соколова навіть перестала спілкуватися з людьми, які навіюють їй сум. Вона додала, що кожного дня потрібно жити як востаннє.

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Cоколова після інтерв'ю з Притулою з "Голосу" Вакарчука зібралася у політику: збіг чи давній план?.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.