Відома українська журналістка Яніна Соколова має постійну аудиторію, яка налічує мільйони глядачів її проекти стали дуже популярними. І те, що на минулих виборах прізвище Соколової не з’явилось в списку жодної партії - не простий збіг, а усвідомлений вибір ведучої.

В інтерв'ю на YouTube-каналі "Вести" Яніна зізналась, що близько десятка партій вербували її в свої лави. Однак, за словами ведучої, вона не зважилася піти в політику.

"Якщо я піду в парламент, то це буде через 5 років. На цей раз я не пішла, хоча 10 партій пропонували мені місця в списках. Я навіть склала собі в органайзері позиції - хто і чому пропонував", - сказала Соколова.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналістка навіть назвала причину відмови всім партіям. За її словами, через невпевненість ні в одній з сил, також справ за основним місцем її роботи ще вистачає – за сім місяців, які провідна витратила на боротьбу з раком, вона випустила 30 ефірів "Рандеву з Яніною Соколовою" і "КІНО з Яніною Соколовою", 20 випусків шоу "Вечір з Яніною Соколовою", здобула дві срібні кнопки YouTube, провела п'ять конференцій, випустила два телевізійних курсу Screen School, видала книгу "Шевченко на кожен день", зіграла в театрі і в кіно і спродюсировала фільм про армію We are soldiers, прем'єра якого повинна скоро пройти в Парижі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Яніна Соколова
Яніна Соколова

"Чому не пішла? По-перше, мені є чим займатися на іншому терені. По-друге, я не хочу йти з тим, в кому я до кінця не впевнена. А в нинішньому парламенті не впевнена ні в одній політичній силі. Тому краще створити свою команду. З осені ми почнемо думати, хто це може бути. Можливо, наберемо не так багато голосів, але якщо навіть 5 наших людей там, ми чітко знаємо, в яких напрямках нам слід працювати", - зазначила Соколова.

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі..."

Раніше Знай.uа повідомляв, Яніна Соколова запалила вогник надії для онкохворих українців: перемогти це лихо можна у кілька способів.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.