Депутата Георгія Ясинського обікрали просто біля будівлі столичної мерії. З руки чиновника непомітно зняли дорогий годинник, середню вартість якого оцінюють в 31500 доларів.

Депутат Київради від партії Європейська Солідарність Георгій Ясинський став жертвою злочину 20 вересня на Хрещатику, - повідомляє преса.

Георгій Ясинський

Чиновник позбувся дуже дорогої моделі, середня ціна за яку становить 31500 доларів. В результаті інциденту він втратив елітний годинник Breguet Marine Automatic Chronograph в корпусі з 18-каратного рожевого золота.

Політик зі скаргою звернувся в поліцію, яка зайнялася розслідуванням крадіжки. Заведено справу за статтею "крадіжка в особливо великому розмірі". В оточенні депутата розповідають, що приблизно стільки ж коштує однокімнатна квартира в Києві.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Георгій Ясинський

За останній час це далеко не поодинокий випадок, коли злодії посягають на майно народних обранців. Нещодавно під Києвом пограбували народного депутата – зловмисник нібито на очах у парламентарія забрав шкіряну сумку з документами та іншими особистими речами. А в аеропорту Бориспіль обікрали автомобіль народного депутата від ВО Батьківщина Владислава Бухарева.

Нагадаємо, раніше новообрані депутати похизувалтися дорогими аксесуарами у Верховній Раді

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат засвітив у Раді елітний аксесуар ціною у річну зарплату

Також "Знай.ua" писав, що "Слуги народу" показали, що таке справжній шик