Наручним годинником Cartier Ballon Bleu Chronograph Men's Watch, який вартує як хороший автомобіль, прямо на засіданні Верховної Ради похвалився народний депутат від партії «Народна платформа - За життя» Віталій Борт.

Депутат з фракції Медведчука прийшов на засідання Верховної Ради з наручним годинником з ремінцем зі шкіри крокодила за 25,5 тис. доларів. Журналісти встигли зафіксувати на камеру дорогий аксесуар народного обранця, - повідомляє інтернет видання Hvylya.

Віталій Борт

Та нелише Віталій Борт може дозволити собі розкішні аксесуари. Наприклад, елітний швейцарський наручний годинник, вартістю 8,4 тис, був замічений на руці спікера Верховної Ради і глави партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова. Дорогий аксесуар він “засвітив” на терміновій нараді з Володимиром Зеленським.

На ту ж зустріч голова Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв прийшов із кульковою ручкою з логотипом одного з кращих п'ятизіркових готелів Риму та розкішний чохол для IPhone від Gucci, вартість б/у варіанту якого коливається у межах 350 - 700 доларів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

В той же час багато "Слуг народу" ще не зовсім розібралися в політичних термінах і абревіатурах державних органів.

Нагадаємо, раніше Зеленський відчинив двері Офісу Коломойському, про що шепотівся олігарх з президентом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський влаштує нардепам справжнє пекло, обшуки і прослушка в Раді стануть реальністю

Також "Знай.ua" писав, що Надія Савченко знову опинилася в центрі скандалу через свою поведінку