Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським у стінах Офісу глави держави. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОПУ.

Так, під час зустрічі вони обговорили енергетичну сферу та питання ведення бізнесу в Україні.

"Нагадаємо, в червні під час форуму "Діалог бізнесу і влади" Володимир Зеленський закликав підприємців інвестувати в оновлення інфраструктури Донбасу. Крім того, він звернувся до представників великого бізнесу з проханням допомагати державі у вирішенні соціальних проблем", — зазначає прес-служба ОПУ.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом, екс-головою Дніпропетровської ОДА Ігорем...

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 10 september 2019

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що після обміну полоненими, який відбувся 7 вересня, анонсували подальше звільнення українських полонених. Про це заявив помічник президента Андрій Єрмак.

Як повідомляв портал Знай.uа, законопроект Володимира Зеленського про процедуру імпічменту глави держави прийнятий депутатами Верховної Ради у першому читанні 10 вересня.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський планує відвідати Сполучені Штати Америки 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.