Український олігарх Ігор Коломойський пояснив, як можна виміряти ефективність політики президента України Володимира Зеленського.

Про це пише видання POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Коломойського, Зеленський досягне успіху, якщо до України повернуться її громадяни, які виїхали раніше. Так, Ігор Коломойський в бесіді з журналістами заявив, що в Україні нині проживає 35 мільйонів, і якщо населення збільшиться на 10 відсотків, до 38 мільйонів, то Володимира Зеленського можна переобирати на другий термін.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім цього, олігарх стверджує, що поки критикувати Володимира Зеленського не варто, адже він провів на посаді президента України лише 100 днів.

"Поки не можна. Він "в законі" перші 100 днів, вони тільки пройшли. Скоро будемо критикувати. За сто днів людина повинна розібратися що до чого. Якщо не розібрався, так може він не туди прийшов", – підкреслив Коломойський.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Український олігарх підкреслив, що політична сила Зеленського "Слуга народу" та його команда поки роблять усе правильно. Однак зараз вони перебувають у стані ейфорії.

"Вони поки грамотно все роблять, все нормально. Але ще перебувають в ейфорії, їм здається, що море по коліно. Я їм намагаюся якось донести, що у Петра Олексійовича було 303 людини парламентська більшість у листопаді 14-го року. І через рік все, як дим над водою розвіялося. Але поки мене не чують", – резюмував він.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, у Зеленського намагаються визначиться з віце-прем'єром: людина Коломойського проти людини Разумкова.